Ka 15 vite që nuk i pret flokët, Do habiteni se sa të gjatë i ka kjo vajzë e re

Një grua që e quan veten “Rapunzel e Japonisë” ka kaluar 15 vjet duke rritur flokët dhe gjatësia e tyre është 177cm.Valltarja dhe modelja RinKambe nga Tokio nuk u lejua kurrë të kishte flokë të gjatë si fëmijë, sepse ajo ishte në ekipin e futbollit të vajzave dhe duhej t’i mbante të shkurtra.

Por kur Rin u bë 20 vjeç, ajo vendosi të rriste flokët e saj si një “ar/ mmë shprehjeje”. Ajo nuk ka bërë prerje flokësh që nga ajo kohë dhe flokët e saj tani mund të pastrojnë dhe dyshemenë.

“Unë jam rritur me prindër të rreptë dhe kur isha fëmijë, isha në ekipin e futbollit të vajzave dhe gjithmonë kisha flokë të shkurtër.

I rrita flokët kur fillova të kërceja rreth të njëzetave dhe flokët e mi tani mund të prekin dyshemenë. Fillova të rrit flokët, sepse doja të shkëlqeja në mënyrën time.