K Oronavirusii/ Janë Infe.kktuar, Shumë Nxënës Dhe Mbyllen 59 Shkolla, Ja Çfarë Paralajmërohet..


Rrez iku i p andemisë, duket se po e çon Athinën drejt izo limit.Raportohet se si pasojë e shtimit të rasteve me Co v id në Athinë.

Janë mbyllur 59 shkolla deri më tani.Bëhet me dije se në ambiente të mbyllura lejohen deri në 9 persona e ndërsa punonjësit janë të detyruar të punojnë me 3 orare duke shmangur kështu grumbullimet e shumta në punë.Nëse vendi do karantinohet, me shumë mundësi puna do të kryhet online nga shtëpia.Kujtojmë se ditë më parë është mbyllur edhe ambasada shqiptare në Athinë, pasi një punëtor doli i infe ktuar,ditorja.