Ju Mpihen Vazhdimisht Duart, Kuj.des Mund Të Keni Një Problemm Shumë Serioz

Duart përmbajnë disa nga receptorët e prekjes më të ndjeshëm në të gjithë trupin.Të gjithë këta receptorë janë të lidhur me trurin nga një rrjet nervash.Nëse një nga këto nerva dëmtohet atëherë truri nuk mund të marrë të gjithë informacionin që dërgojnë duart e si pasojë vjen mpirja e duarve.

Ja cfare ndodhe me trupin tuaj, shtypenii meposht katrorin dhe n’diqni videonn.
Pra mpirja e duarve ose siç njihet ndryshe nyja e dorës ndodh kur keni ngarkesë të nervave. Nëse ju ndodh një gjë e tillë gjatë ditës apo natës nuk duhet ta anashkaloni.