Ju mphihen duart dhe kembet kur flini gjumë! Kujdess, ja problemii mund te keni

Ndjenja e mpiksjes dhe një ndjesi e lehtë e ndjeshmërisë ndodh sepse në një farë mënyre qarkullimi normal i gja.kutt është pjesërisht i penguar, dhe prandaj edhe furnizimi me oksigjenn zvogëlohet, duke na dërguar përsëri ndjenjën e bezdisshme që ndihet, më shpesh në duar dhe gjymtyrë.

Për nje e mire eshte qe kjo ndjenjë zhdukett kur…Për të vazhduar me tej dhe për ta shikuar videon shtypni ne re,klamn meposht,dhe shfaqet.