Ju mjafton vetem 1 gote dhe she-roni menjëherë dhim-bjet e kokes (Foto)

Shumica e njerëzve kanë një dhim-bje koke. Zakonisht kemi dhim bje koke kur nuk jemi duke fjetur ose për shkak të faktorëve të tjerë.Një nga sëmu/ ndjet më të zakonshme është dhimbja e kokës. Shkaqe të tjera të dhim/ bjes së kokess përfshijnë stre-sin, lodhjen ose dehidrattimin.

Për dhim/ bje koke, provoni këtë recetë të shijshme dhe shumë të shëndetshme me Livandon dhe Limonadën.Vaji i livandos përmban efekte të fuqishme anti-inflamattore, qetësuese,analgjezike,antifungale,antidepresive,antiiseptike dhe antibakteriiale.

Për shembull, sipas një studimi të botuar zbuloi se vaji i livandos mund të jetë i efektshëm në luf/ timin e infe/ ksioneve rezistente.

Studiuesit gjithashtu kanë zbuluar se aroma e livandës mund të ndihmojë pacientët e dhim/ bshëm të dhëmbëve,ditorja.