Ju kurrë nuk do ta hidhni lëvozhgën e bananes pasi ta keni lexuaar këtë

Ju kurrë nuk do ta hidhni lëvozhgën e bananes pasi ta keni lexuaar këtë.Bananet janë një nga frutat më të shëndetshme tropikale të cilat përmbajnë tri sheqerna natyrore të shëndetshme- glukozë, fruktozë dhe saharozë, e shoqëruar me fibra.

Largon lythatt nga lëkura: Edhe trajtimi i lythavvve është i mundur nëpërmjet lëvozhgës së bananes. Ju mund ti hiqni ato dhe të parandaloni rishfaqjen e tyre, dhe ja si behet,k1ikko poshtt re’klamn dhe shikoje,viideon,