Ju kujtohet Shpresa e “Përrallë me tupan”? Ja me kë është martuar ajo

Aktorja e njohur Flutura Basha, prej vitesh jeton larg Kosovës. Në vendlindje kthehet vetëm për ndonjë rol aty-këtu ose për pushime.E njohur për aftësitë e saj si aktore, Flutura është dëshmuar përmes dhjetëra roleve më teatër e televizion.Masa e gjërë u njoh me të permes rolit të Shpreses në emisionin “Përrallë me tupan”, dikur shumë i shikuar nga publiku.Dhe ja me ke eshte martuar ajo, k1ikojeni meposht katrorin reeklamuees dhe shikojeni,viideon.