Ju kujtohet Pipi Çorapëgjata, ja si duket sot

Gjenerata të ndryshme janë rritur duke parë aventurat e saj Pipi Çorapëgjata është një prej personazheve që ka mbetur në mendje dhe më e dashura për fëmijë që nga shekulli i kaluar.

Shtypenii re’klamn dhe shikoni,fotot.
Rolin i cili i ka bërë ballë kalimit të viteve e ka luajtur aktorja suedeze. Më poshtë ju sjellim disa fotografi të aktores në rolin e Pipi Çorapëgjatës.