Ju kujtohet “Memo” që na përlòti të gjithëve? Së shpejti në emisionin shqiptar

Filmi turk “Mrekullia në qelínë nr.7” ka përlòtur të gjithë..

Ata që e kanë ndjékur dhe vazhdon të ketë sukses në shumë shtete të botës.“Mrekullia në qelínë e 7-të” ishte padýshim filmi më i shikuar dhe i komentuar gjatë kohës së karantinës në rrjetet sociale.

Në shumë shtete të botës, përfshírë këtu edhe Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni dhe kudo ku ka shqiptarë. Pas shumë sukséseve, një lajm shumë i madh vjen për dashamirësit shqiptar e këtij filmi. Aktori kryesor i këtij filmi, ‘Memo’, do realízojë një intervistë ékskluzíve për një televizion shqiptar.

Ne jemi mësuar ta shohim ne rolin e Mertit në serialin ‘i Infílrtuari’, si Jamaçi në serialin ‘Çukur’, Aras Bulut Iy nemli, do të jetë i ftuar në emisionin “Qejfi ma i madh se Stambolli”.