Ju kujtohet Buki i humorit me Besim Dinën, ja si duket ai sot (Foto)

Ju kujtohet Buki i humorit me Besim Dinën, ja si duket ai sot. Buki nuk e ndali aktivitetin e tij si humorist për vite me rradhë dhe ishte mjaftë i pëlqyer.

Sidomos kur ishte bë bashkëpunim me Besimin.Bobani e braktisi Kosovën dhe humorin, duke u vendosur në Amerikë, ku jeton bashkë me familjen. Ai është baba i lumtur i tre fëmijëve.

Vitet kanë ecur dhe siç shihet, e kanë ndryshuar shumë edhe Bukin. Ju kujtohet Buki i humorit me Besim Dinën, ja si duket ai sot.

Buki nuk e ndali aktivitetin e tij si humorist për vite me rradhë dhe ishte mjaftë i pëlqyer,ditorja.