Ju kujtohet aktorja Pranvera Veizi?! Ajo sot merr pjese tek filmi qe po e shikoni te gjithe por asnje se ka kuptuar

Është një ndër aktoret që pikasi në vitet 80 në sajë të lirshmërisë e origjinalitetit.Pranvera Veizi pati periudhën më të suksesshme të karrierës së saj pas viteve 90’, ku ishte e pranishme në pothuajse çdo komedi të trajtuar asokohe, e po ashtu edhe në grimcat humoristike që realizoheshin në programin e fundvitit në RTSH.Dhe pas sa kohe ja si duket ajo tani, duke shtyp meposht videon, menjeher ju hapen,fotot e saj.