Ju ka rënë yndyrë ose pika vaji në rroba? Ja mënyra më e lehtë për t’i hequr, pa shpenzuar para

Përgjithësisht njollat e bëra nga ushqimi hiqen me lehtësi, por kjo nuk vlen kur bëhet fjalë për vajin apo për njollat e yndyrave në përgjithësi, ato janë më të vështirat për t’u hequr.
Por, gjithçka e ka një rrugëzgjidhje, edhe njolla e vajit. Një ndër mënyrat më të fundit që përdoret për të pastruar njollat e vajit nga rrobat është ajo me pudrën e bebeve.Ja si mund ta perdorni ate, shtypeni reeklaamn dhe shikojeni,videeon.