Ju intereson të shihni si prodhohet paraja, kjo ndodh brenda fabrikës

Ju intereson të shihni si prodhohet paraja, kjo ndodh brenda fabrikës,hape-ree.klamimin, dhe shikoo-pamjet.

Kjo vertet i intereson te gjitheve se si behet gati parate. Ajo thjesht është letër, mirëpo rëndësia e saj në jetën tonë e ka mbivlerësuar atë. Bëhet fjalë për paranë, e cila zëvendësoi metodën e këmbimit nayral, ‘të mira materiale për të mira materiale’. Me siguri keni qenë kuriozë të dini se si prodhohet një letër me vlerë sic është paraja.