Ju duhen vetem keto dy perberes per kembe te bukura, te gjithe i keni ne shtepi (Foto)

Produktett e shtrenjta dhe të sofistikuaraa që mund të përdorni për të shëruar këmbët tuaja, nuk janë gjithmonë forma më efektive dhe funksionale për problemet e këmbëve. Trajtimet natyraler janë një zgjidhje shumë herë më efektive dhe më pak të kushtueshme.
Ky me të cilin do t’ju njohim, do t’ju ndihmojë të mbani këmbët tuaja të sigurta dhe të shëndetshmee. Ai do të parandalojë tharjen, plasaritjen apo lodhjen e këmbëve.Përbërësit:3-4 gota qumësht,3 lugë sodë buke, ja si behet perdorimi,k1íkoo poshtt katrorin e re’klams, dhe n’diqeni,videonn.