Ju duhen vetem 3 tableta Aspirine dhe uje, me pas kembet tuaja do te duken sikur te ishit 20 vjec

Ju duhen vetem 3 tableta Aspirine dhe uje, me pas kembet tuaja do te duken sikur te ishit 20 vjec.

Aspirinën, përpos përdorimit si antiinfamator, mund ta përdorim dhe si maskë. Për këtë mjaftojnë tre aspirina dhe pak ujë: Mban lulet e freskëta Tretja e dy apo tre aspirinave në vazon me ujë të luleve do të bëjë që këto të fundit të lulëzojnë më gjatë. Trajton kallot Për të trajtuar kallot e këmbëve ju mund të bëni një pastë me 6 aspirina të grimcuara, lëng limoni dhe pak ujë.

Këtë masë vendoseni mbi kallo dhe fiksojeni me një letër celefoni për 15 minuta. Këshillon që kjo pastë të vendoset vetëm mbi kallo, pasi lëkurën e shëndetshme mund ta dëmtojë.Për të kontrolluar zbo. kthin, ju duhet të shtypni 2 aspirina dhe ta aplikoni këtë maskë në flokë të njomë për disa minuta. Shpëlarja me uthull molle, ose larja me sodë buke të tretur në ujë do t’ju ndihmojë gjithashtu, po ashtu mund..hape katrorin,dhe shfaqet-teskti, ne vazhdim.