Ju dhem’b vazhdimisht koka! Ja si ta largoni per pak minuta

Si ta kuptoni nëse kjo kurë funksionon për ju Çdo trajtim apo kurë natyrale funksionon ndryshe tek njerëzit.
Dhim/ bjet e forta të kokës si dhe migr’ena prek 1 në 10 njerëz në botë dhe secili prej tyre rrëfen simpttoma herë të ngjashme e herë të ndryshme.

Ju duhet një gotë e mbushur tre çerek me ujë, lëngu i një limoni dhe një lugë çaji me kripë ( jo të mbushur shume). Të përziera e të vjella,Mpirje,Therje,Marramendje,Ndjeshmëri ndaj dritës, zhur’mës dhe aromave,Dhim/ bje që zgjat nga 2 deri në 72 orë,Dhim/bje pulsuese të kokës.Shkaktarët kryesorë të dhimbjes së fortë të kokës.

Mungesat e vitaminave janë dy arsye të tjera të forta për shfaqjen e mig’renës. Por një nga aryset më të rëndësishme është dehi’dratimi dhe prishja e ekuilibrave të elekt’roliteve.

Elekt’rolitet janë minerale të rëndësishme për funksionet e organizmit.Një prej këtyre mineraleve është magnezi, i cili ndër të tjera lufton inflamacionin.Kjo është edhe arsyeja përse kripa që duhet të përdorni në kurën e lartpërmendur duhet të jetë rozë sepse është e pasur me magnez.