Ju Bien Flokët Me G Rushte? Ja Si Ta Zgjidhni Problemin Me Tre Produkte Që I Gjeni Kudo…

Ju Bien Flokët Me G Rushte? Ja Si Ta Zgjidhni Problemin Me Tre Produkte…

Edhe pse jo shumë e zakonshme, ekziston mundësia që një pro. blem shëndetësor të jetë prapa flokëve të hollë dhe hum. bjes së tyre.

Situatat më të zakonshme të lidhura janë mosfunksionimi i tiroides, mungesa e vitaminës ose hekurit, anemia dhe prob. lemet e hor. moneve.Ekziston edhe një gjendje e quajtur ‘alopecia androgjenike’, e cila është gjen. etike dhe mund të fillojë në të njëzetat ose pas menop. auzës.Kështu që bërja e një kontrolli tek mjeku është gjithmonë një mënyrë e mirë për të filluar zgjidhjen e prob. lemit. Po tjetër? Përdorni maskën me avokado dhe mjaltë 1 herë në javë.

Ju nuk keni nevojë për produkte kimike për të rritur volumin e flokëve tuaj. Përbërësit natyralë jua zgjidhin shumë punën në këtë drejtim.Mjafton:1 avokado1 lugë gjelle mjaltëUdhëzime:Shtypni tulin e avokados në një tas dhe e përzieni me mjaltin.

Aplikojeni maskën tek flokët e lagur ose të thatë dhe e lini të veprojë për 20 minuta.Përdoreni rregullisht maskën dhe shumë shpejt do të vini re një ndryshim. Kjo pasi avokado është e pasur me proteina ndërsa mjalti super ushqen flokët tuaj.Nëse dëshironi mund t’i shtoni edhe vaj ulliri për më shumë shkëlqim.