Ju bëhen gishtat kështu kur i fusni në ujë? Tregon diçka tro.nditëse

Me ane te disa gjesteve te thjeshta, apo dhe veprimeve qe shpesh kalojne pa u vene re nga ana jone. mund te mesojme shumë për shëndetin tone.
Mbushni një gotë me ujë të ftohtë. Zhysni në të majat e gishtav e të dorës dhe lërini për 30 sekonda. Kjo do t’ju tregojë nëse jeni të shëndetshëm apo keni probleme shëndetësore. Nëse gishtat tuaj marrin një ngjyrë të bardhë në blu, atëherë ju keni probleme me…per me teper k1ikoni meposht re’klamn dhe shikojeni,videeon.