Jo Poshtë Dyshekut/ Ja 5 Vende Në Shtëpi Ku Mund T’i Fshihni Paratë,Askush Nuk Do T’i Gjej Ato

Jo Poshtë Dyshekut/ Ja 5 Vende Në Shtëpi Ku Mund T’i Fshihni Paratë,Askush Nuk Do T’i Gjej Ato.

Tashme qe jane kohe te veshtira me korr onavirus dhe bankat nuk dihet se sa te sigurta jane ja menyrat se ku mund ti fshihni leket dhe qe te mos ja u marre njeri.

1.Akuarium me peshqMbështillni paratë dhe futni në një kavanoz të qelqtë, mbylleni mirë dhe fshiheni në ndonjë stoli tjetër që i keni në akuarium. Nëse mund të vendosen, mundeni t’i fshihni edhe te filtri i ujit.2.Llamba me bateriHiqjani bateritë dhe në vend të tyre vendosni paratë. Edhe aq më mirë, ngjiteni llambën, që të duket sikur është e thyer në atë pjesë, andaj me shiritin ngjitës forcojeni.

3.Lodra e fëmijëveNëse keni fëmijë dhe shumë lodra, kjo është zgjidhje e shkëlqyeshme. Nëse jo, lodra e dyshimtë do të tërheqë interesimin e hajdutëve dhe do ta kontrollojnë. Zgjidhje më e mirë janë lodrat muzikore të mëndafshta, nëse hajd uti do të hulumtojë lodrën, montoni ndonjë tingull dhe hajduti në çast do të frikësohet, ndërkohë nuk do të dëgjojë shushuritjen e parave.

4.Shtëpiza e qenitRrallë ndonjë haj dut do të kujtohej të zhvendosë shtëpizën e qenit dhe të shikojë në mos ndoshta ka aty para. Vetëm përpiquni që paratë të jenë mirë të paketuara dhe të mbrojtura, por edhe të mbuluara me dhé.5.Atlete të vjetraVështirë që ndokush do të shikojë një palë atlete të vjetra, të ndotura, posaçërisht nëse keni shumë palë në shtëpi