Jo me kot perdoren prej shekujsh! Çfarë do t’i ndodhë trupit tuaj nëse nuk vishni të brendshme

Në realitet, ju në fakt mund të merrni më shumë përfitime kur vendosni të ndaloni t’i vishni ato dhe madje mund të ndihmojë me prodhimin e acidit të sto makut.

Të qëndrosh pa të brendshme sjell rezultate befasuese. Ulja e problemeve në acidin e stomakut. Rrobat e ngushta, si të brendshme, mund të shtyjnë barkun lart.

I cili mund të krijojë presion në stomakun tuaj dhe të shkaktojë probleme në acidi e stomakut, duke rezultuar në urth. Edhe pse ky problem shëndetësor është i zakonshëm në mesin e të rriturve 20-30-vjeçarë, largimi nga të brendshmet mund të ulë mundësinë e këtij problemi.

Ulja e shanseve për infek sionet.Ekziston një bakter që mund të gjendet në 20% të grave që krijon myk në organin gjenital të femrave. Edhe pse disa mund të mos përjetojnë kurrë ndonjë simptomë, nëse ndodhin ndërlikime mund të rezultojë në një infeksion. Për shkak se pambuku ruan lagështinë dhe krijon një zonë perfekt për rritjen e baktereve, vendosja për të mos veshur të brendshme mund të ulë shanset për tu infektuar.

Marrja fund e aromës së keqe.Shumica prej nesh ka përjetuar djersitje poshtë. Kjo lagështi bllokohet nga të brendshmet tuaja që mund të rrisin erën. Mos veshja e të brendshmeve do të lejojë që djersa të avullojë, gjë që do të rezultojë në më pak çarje dhe do të keni më pak erë.