Jep lajmin e k eq këngëtari, Shkëlzen Jetishi: Jam inf ektuar me Co vid-19, nuk ndjej më asnjë…

Jep lajmin e k eq këngëtari, Shkëlzen Jetishi: Jam inf ektuar me Co vid-19, nuk ndjej më asnjë..

Këngëtari i mirënjohur nga Kosova Shkëlzen Jetishi, ka rezultuar pozitiv me ko ronavirus.Lajmin e ka ko nfirmuar vetë ai.

Ndërkohë ka shtuar se është në gjendje të mirë sh ëndetësore dhe ndodhet i veti zoluar.‘Jam në gjendje të mirë shëndetësore, por vetëm erërat nuk po i ndjejë. Mo mentalisht ndodhem në vet-izolim’-tha këngëtari.