Ja si te aplikoni, Norvegjia ka nevojë për punëtorë nga vendet e treta, paga 4500 euro

Edhe Norvegjia u është bashkuar shteteve si Zvicra, apo Gjermania që kërkojnë punëtorë.
Këto vende kërkojnë punëtorë për shkak të pIakjes së popullsisë dhe mungesës së fuqisë punëtore në disa profesione.
Kompanitë norvegjeze janë duke u hasur me probleme të mëdha për sa i përket krahut të punës, si dhe nuk kanë fare mundësi zgjedhje përpos të punësojnë edhe ata pak kandidatë që kanë ngelur të papunësuar aplikimin mund ta beni tek video e me poshtme.