Ja si ta zbuloni nëse jeni apo jo me Ko.vi.d, duke pirë kafe, ekspertet tregojnë studimin më të fundit

Studime të ndryshme janë bërë në lidhje me simptomat e kor onavir usit. Një ndër ta është edhe humbja e nuhatjes dhe shijes. Sipas ekspertëve, këto janë ndër simp/tomat më kryesore që mund të zbulojnë nëse jeni i infe/ktuar me ko vi d.

Studiuesit kanë zbuluar se kafja është një produkt që mund t’iu ndihmojë në kuprimin e simp/tomave.Nëse jeni një person që e konsumoni kafen çdo mëngjes, në rast se nuk do ta ndieni aromën e saj, ekspertët sugjerojnë që të bëni tamponin.

“Ndonjëherë humbbja e nuhatjes te këta pacientë është simpttoma e vetme, kështu që humbbja e nuhattjes dhe shijes mund të jetë testti më i thjeshtë që do të zbulojë gjendjen te njerëzit.

Dhe kështu ata do të dinë që nuk bën të lëvizin jashtë dhe të përhapin infe/ksionin”,mund ta provoni edhe ju,shkruan ditorja.