Ja si ta ndaloni dhim.bjen e dhembeve, ne kushte shtepie

Ja si ta ndaloni dhim.bjenn e dhembeve, ne kushte shtepie Ndonjëherë kemi “frikë” të shkojmë tek dentistii dhe provojmë zgjidhje shtëpiake për të qetësuar dhim.bjen e tyre. Per ju kemi disa këshilla për t’ju dhënë nëse keni dhim.bje dhembesh.Lexonii me vëmendje pasi mund t’ju ndihmojnë. Ujë i ngrohtë me kripë, Soda e bukës, Vendosni akull, ja dhe si mund ta beni pergatitjen dhe perdorimin e ketyre, duke k1ikuar meposht re,klamn, mund ta n’diqni,viideon.