Ja si ta kuptoni për 30 sekonda nëse keni prob.leme me zemrën, veç me akull

Ze.mra e njeriut është aq e fortë, sa mund të rrahë edhe kur është e shkëputur nga trupi ynë. Për këtë arsye dhe shumë të tjera, është e rëndësishme të kujdesemi për shënddetin e saj

E dini se brenda 30 sekondave mund të kuptoni nëse keni ose jo një problem me zemrën? Ndiqni hapat më poshtë për të mësuar si.Në një pjatë të thellë hidhni ujë të ftohtë dhe sigurohuni që hapësira i nxë të dyja duart.

Brenda në ujë, hidhni disa copa akulli.Fus.ni,duart brenda në pjatën bashkë me akujt dhe mbajini 30 sekonda. Gishtat tuaj mund të jenë skuqur dhe ky është lajm i mirë. Sku.qja e duarve tregon se nuk ka asnjë prob.lem me oksi.gjenin në gj./ ak.

Nëse gishtat dalin të zbehtë prej aty (madje marrin ngjyrë mavi), duhet të shqetësoheni paksa. Mund të keni pro.bleme me qarku.llimin e gja./ kut,ditorja.