Ja si kuptoni qe keni mungesen e ujit në organiizem..

Uji është një elementt i rëndësishëm jetësor.Në mënyrë që trupi të funksionoj si duhet është e nevojshme që të merret sasia e duhur e ujit. Në rastet që organizmi nuk merr sasinë e duhur të ujit tregon disa sheenja që tregojnë mungesën e tij,Goja qëndron e thatee.

Nëse ndjeni që ju është tharee fyti, konsumoni ujë menjëherë. Pirja e ujit lub’rifikon gojeen dhe fytiin dhe e mban më të freskët.

Lëkura e tharë është një nga shenjatt e para të dehi-drat-imit, të cilat mund t’ju shkaktojnee probleme më të mëdha.Nëse doni të ndaloni tharjeen e lekures,gjëja e parë që duhet të bëni është të pini më shumë ujë.

Pa hid’ratimin e duhur fillon de’mtimi i brendshëm nga acidi i sto-makut.Nga kjo shkaktohet mostretjaa në mënyrën e duhur,ditorja.