Ja Si i humbi 72 kg burri që hante byrek dhe ëmbëlsira çdo ditë. Ja çfarë i ndodhi atij më pas


Babai i dy fëmijëve është gjysma e njeriut që ai dikur ishte. Në në më pak se një vit ai humbi 76 kg. Ai më përpara hante ëmbëlsira me mëngjes dhe drekë dhe madje vjedhurazi edhe një copë të madhe të çokollatës Mars para darkës.

Por tani, ai e ka prerë plotësisht bukën dhe ëmbëlsirat nga dieta dhe në vend të tyre ha sallatë dhe perime me peshk. Ai gjithashtu vuante nga presioni i lartë i gjakut dhe apnea e gjumit.
Dieta e tij 800-kalorike-një-ditore përbëhej nga lëngje, supëra dhe ushqimet e qeseve të cilat u siguruan nga konsulenti i tij.

ruaja e tij Margaret, e cila është një konsulente e Planit të Humbjes së Peshës së Kembrixhit, peshonte të njëjtën peshë që burri i saj h umbi.Burri 40-vjeçar tha: “Ka qenë një vit i gjatë – ai ka humbur një person të tërë, doktori i tij nuk mund ta besonte. Është bërë edhe mrekulli për besimin e tij.