Ja si duket prej brendaa, shtepia e Teutes dhe Adonisit (Pamje)

Teuta Krasniqi është ndër aktoret më të dashura për publikun tonë.
Ajo u bë e njohur si “Saranda” në serialin vendor “Kafeneja jonë”.
Tani ajo vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.
Mjaftë aktiv është edhe Adonisi me postime të shumta.
Përmes postimit të fundit ai ka treguar se kanë pritur disa mysafir në shtëpinë e tij, dhe ja si duket prej brenda, k1ikojeni reeklaamn dhe shikonii,pamjèt.