Ja si duket ajo pas 20 vitesh Pranvera Veizi

Aktorja dhe prezantuesja e njohur Pranvera Veizi ka lindur në Berat.
Ajo mbaroi studimet ne Insitutin e Larte te Arteve (ILA) për aktore në Tiranë në vitin 1987.Mbas mbarimit te shkollës i hyn rrugës se bukur te aktrimit.

Në kinematografi fillimet i ka që në vitin 1984 në filmin “Nxenesit e klasës sime” ne rolin e Lilianes në një rol episodik.
Por pas viteve ’90 ajo do të përqëndrohet kryesisht tek humori si aktore e kësaj gjinie,duke hap posht re!klamiminn shikoni,fotot.