Ja si dukej Ardit Gjebrea dhe bashkeshortja e tij kur ishin ende te rinj, nuk do ti njhni (FOTO)

Ja si dukej Ardit Gjebrea dhe bashkeshortja e tij kur ishin ende te rinj.

Ai e nisi karrierën e tij si këngëtar, por tashmë është mjaft i suksesshëm si moderator.Vitet kanë kaluar shumë shpejt. E për rrjedhojë të gjithë ne kemi ndryshuar. Megjithatë, janë kujtimet ato që na kthejnë pas në kohë, duke na treguar një anë tjetër shumë ndryshe nga ajo që jemi sot. Një foto e rrallë e shumë viteve më parë që tregon se si dukej në rininë e tij çifti Arditi dhe bashkeshortja e tij.