Ja si dukej Antonela e Për’puthen para disa viteve do habiteni (Foto)

Ja si dukej Antonela e Për’puthen para disa viteve do habiteni.Ajo është 24 vjeçe, ka lin-dur në Shkodër dhe jeton në Milano ku punon si Visual Mercheardiser.Me ardhjen e saj në program, Antonela trazoi ujërat, duke shprehur dy pelqimeet e saj për dy nga djemtë më popullor të programit,Atdheun dhe Mevlanin.

Mirëpo, duket se ndjekësit kanë ‘geerrmuar’ në të kaluarën e Antonelës, duke siguruar foto që datojnë më herët, mbase rreth ado-leshencees së saj.

Antonela ishte ndoshta pak vite më e re, por shumë më ndryshe në lo’ok, çfarë ka ngritur dyshimet tek ndjekësit, ja dhe fotoja e saj se si dukej para disa viteve, ditorja.