Ja se si e ka kaluar ko vi d, mjeku pneumolog Arjan Mezini : Kam përdorur vetëm këto 2 gjëra, nuk kisha përse të

Midis të gjtihë mjekëve me ko vi d ka qënë dhe pneumologu Arjan Mezini. I ndodhur në ditët e fundit të rekuperimet ai ka shpjeguar se shenjat e tij nuk ishin shumë të rënda.

Në një intervistë ai ka treguar se nuk beson që është prekur në ambientet e spi talit, pavarësisht se në spitalin ku ndodhet ai Shefqet Ndroqi janë të shtruar pacientë më.

Edhe pse këtë nuk e thotë me siguri absolute. Për pneumologun Mezini është e pamundur ti shmangesh vir us it.“Jam në fazën e rikuperimit. Unë e kalova. Është e pamundur ti shma ngesh. Nuk besoj se e kam marrë në sp ital.

Por kjo nuk është siguri absolute. Gjatë qëndrimit të gjatë nuk pata probleme. Besoj se mund ta kem marrë nga një burim i jashtëm”.I pyetur për rrugën e mjekimit që zgjodhi ai ka thënë:“Për një mjek nga ana psikologjike është më e lehtë. Unë kalova një formë pak më shumë se lehta.