Ja se çfarë duhet të dini për konsumimin e hudhrave gjatë shtat/zanisë…(Foto)

Hudhra është e njohur për shijen e saj shumë të veçantë dhe të shijshme.

Kryesisht e përdorim atë në ushqim për aromë por shumë njerëz nuk e dinë që përmban përfitime medicinale. Por, ekzistojnë disa shqetësime përfshirë sigurinë e konsumit gjatë shtat zanisë dhe disa përfirime dhe rreziqet që duhet të dini në lidhje me të.

Rrit imunitetin,Hudhra ka veti që parandalojnë ftohjen dhe gripin si dhe zvogëlojnë ditët e sëmura në rast se sëmureni. Alicina i jep asaj vetitë e saj të rritjes së imunitetit që do të thotë që ju do të ndiheni më të shëndetshëm gjatë gjithë shtat zanisë.

Është e mirë për zemrën Një zemër e shëndetshme është jetike gjatë një shtatzënie. Është duke punuar shumë për të pompuar gjakun dhe kështu duhet të jetë në formën më të mirë. Ul presionin e gja kut, Preeklampsia është një gjendje që po bëhet më e zakonshme në gratë shtat/zëna. Mund të ngadalësojë zhvillimin e foshnjës dhe të ndikojë edhe tek e ardhmja.