Ja sa shumë kan ndryshuar Buqja dhe Drita e ‘Familjes Moderne’, nuk njihen më (FOTO)

Xhejlane Godanci dhe Myrvete Kurtishi ishin personazhet më komike të serialit të shumëshikuar vendor, ‘Familja Moderne’.
“Buqja”, ishte personifikim i grave të lagjës, që përveç thashethemeve nuk kishin punë tjetër. Pas kaq vitesh, këto janë fotografitë që dëshmojnë ndryshimin drastik të aktorës simpatike. Shumë më të moshuara ngase jeni mësuar ti shihni, ‘Buqja e Iljazit’ dhe “Drita” iu befasojnë me pamjen,hape re,klamn pamjen mëposhtê dhe shikoje foton tê plotê.