Ja sa shume eshte rritur djali i Adelina Tahirit, kujt ро i ngјаnë tani (Foto)

Këngëtarja Adelina Tahiri tash e sa kohë është bërë nënë dhe është duke e jetuar e duke e shijuar çdo moment të bukur me të birin.

Adelina ka bërë një “sakrifiicë” të madhe sipas saj duke lidhur kurorë dhe duke u dashuruar në një jo shqiptar.Por, siç thuhet dashuria nuk pyet fe e as kombësi.

E duket se edhe Adelinës dhe Z. Markovit u ndodhi kjo gjë e u dashuruan. Tani djali i tyre ka filluar të rritet e të bëhet goxha shumë si babai i tij në dukje.

E këtë gjë më së miri na e dëshmojnë fotografitë e fundit të cilat e ëma e Jon i ka bërë publike gjatë ditës së sotme,ditorja.