Ja sa ndryshe duket në jetën reale ‘Shenizi’ nga seriali ‘Stambolli i pameshirsheem’ (Foto)

Aktorja MineTugay quhet aktorja e njohur turke e cila tek ne është e njohur nga roli i Shenizit tek seriali ‘Stambolli i pameeshirsheem’ i cili po vazhdon të transmetohet tek ekranet shqiptare.

Aktorja ka lindur më 28 Korrik të vitit 1978 dhe tani është 42 vjece por bukuria e saj po vazhdon e të shtohet duke u përkujdesur për dukjeen e saj dhe stilin e saj të vecant.

Aktorja shquhet si një ndër aktoret më të bukura nga moshat 40-ta e lartë. ‘Shenizi’ nuk dihet nëse këtë vit do vijë me ndonjë seriaal të ri apo fiilm, ja si duket ajo ne jeten realee,shkruan ditorja.