Ja sa është rritur djali i Adelina Ismajlit, kopje e së ëmës (Pamje)

Ja sa është rritur djali i Adelina Ismajlit, kopje e së ëmës..

Familja e Adelina Ismailit ka vendosur që për pushime të shkojë drejt Francës. Edhe pse në një situata jo fort të mirë për të udhëtuar.

Për shkak të situatës globale, asgjë se ndalon treshen të gëzojë këtë periudhë.Çifti ka zgjedhur Francën dhe me ta është dhe vogëlushi i tyre dhe mesa duket nga fotot ai ka marr më të bukurat e dy prindërve.S’ mund te mos përmendin bukurinë e Adelinës. Ajo vazhdon të shkëlqejë si gjithmonë.