Ja sa e bukur eshte vila e Fatos Nano ne mes te Tiranes (Foto)

Ata kane nje rezideencë mes Tiranës. Gjithsesi, komshinjtë e rinj të çiftit Nano janë biznesmeni Zamir Mane dhe AleksandërFrangaj ndërkohë që thuhet se në këtë zonë kanë investuar paratë e tyre edhe poli/tikanë e biznesmenë të tjerë.

Ndërsa nëse u referohemi rezidencave, ku ka zgjedhur të jetojë Fatos Nano gjatë gjithë karrierës së tij politike, kujtojmë se ai i ka anashkaluar pri/vilegjet e postit, duke vendosur të banojë atje ku ka pasur dëshirë dhe jo në rezidencaa qeveritare.

Pas largimit nga skena poli-tike e Nanos, çiftti u zhvendos në Austri, për të bërë një jetë mes Tiranës dhe Vjenës deri 3-4 muaj më parë.

Kur ata vendosen në vilën e tyre të re, rreth 6 km larg qendrës së Tiranës, ja dhe nje foto se si duket vila e tij,ditorja.