Ja sa e bukur eshte ‘nusja’ e Gilit (FOTO)

Të gjithë e duan si atë, si muzikën e saj, pasi që çdo herë ka qëndruar origjinale dhe vetvetja.
Këngëtarja shquhet për elegancën dhe bukurin që e ka përcjellë në çdo paraqitje, gjatë tërë karrierës së saj.
Ndersa a e keni pare ndonjeher nusen e saj, ja sa e bukur eshte edhe ajo, ku te dyjat duken ne foto shume te lumtura, duke shtypp meposht reeklaamn shikojeni,foton.