Ja sa e bukur eshte nëna e Leonora Jakupit (Foto)

Këngëtarja kosovare është ndoshta beqarja më e famshme e më e lakmuar.
Jeta e saj private është komentuar me të madhe qysh kur doli për herë të parë në skenë, e bëri bujë me muzikën dhe pamjen e saj.

Në lajme e thashetheme, Leonoren e kanë fejuar e martuar dhjetëra herë, por ajo realisht ende mbetet beqare dhe pa dikë në krah. Këngëtarja është tejet e lidhur me të ëmën, e edhe kjo e fundit ja si duket,hape posht re!klamn dhe shfaqet,fotoja.