Ja sa e bukur eshte nëna e Leartes (Foto)

Learta Jakupi tashmë është emër i njohur në mediat rozë, e cila me paraqitjet e saj menjëherë kalon në lajm.

Ja si duket nena e saj, k1ikko re’klamn dhe shikko,fotot.
Tani jo vetëm ajo, e gjithë familja janë të pranishëm në lajme të showbizitt.
Këtë vikend Learta shoqërohet me nënën e saj dhe djalin Matinin, disa nga momentet ajo ka ndarë së bashku me ndjekësit në Instagram.