Ja sa e bukur eshte motra e Mihrijes, (FOTO)

Mihrije dhe Lora Braha janë dy motrat e njohura, aktiviteti i të cilave pëlqehet dhe vlerësohet mjaft mirë nga publiku.
Motrat Braha në fillim bënë emër si këngëtare, e tash edhe po moderojnë së bashku.
Andaj, jo rastësisht edhe sot Mihrija teksa uron motrën e saj për ditëlindje ka zgjedhur pikërisht foton ku shihen të veshura njëjtë, dhe shikonii se sa bukur duket ajo, kl1ikonii re,klamn dhe hapen,fotot.