Ja sa e bukur eshte mbesa e Shyhretes (Foto)

Elira Martinaj është mbesa e parë e këngëtares Shyhrete Bëhluli. Elira, më nuk është vogëlushja simpatike e dikurshme.

Jo, ajo tashmë është bukuroshja joshëse me linjat fantastike që po tërheq shumë vëmendje.Elira, deri para pak kohësh e kishte private adresën në Instagram.

Ndërkaq tani e ka hapur dhe bërë publike, me ç’rast po ndiqet nga shumë njerëz kureshtar.Elira, në çdo imazh po shfaqet bukur, me stil dhe bashkohore.

Ndryshe, ajo është vajza e madhe e Njomzes, e cila ka sallon bukurie në Prishtinë, e ku më së shpeshti e rregullon të ëmën, Shyhreten.Elira Martinaj është mbesa e parë e këngëtares Shyhrete Bëhluli. Elira, më nuk është vogëlushja simpatike e dikurshme.