Ja sa e bukur duket sot motra e Thaçit (FOTO)

Familja e ngushtë e Thaçit përbëhet nga bashkëshortja Lumja dhe djali Endriti, ndërsa ai në fshatin e tij të lindjes ka edhe pjesën tjetër të familjes, prindërit dhe vëllezërit.
Jemi njohur pothuajse me të gjithë familjen e tij, por jo edhe me motrën.
Kumrija është motra e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit, dhe ja sa e bukur dhe mjaft elegante duket ajo sot, shtypni re,klamn dhe shfaqen, fotot e saj.