Ja sa e bukur dhe elegante eshte vajza e Jakup Krasniqit (Foto)

Gresa Krasniqi, vajza e Jakup Krasnqit ka kujtuar sërish babain e saj në një ditë tepër të veçantë për familjen, shkruan ditorja.

Në 29 vjetorin e martesës së prindërve të tyre, ajo shkruan: “Babi,Sot, po festojmë 29 vjetorin e martesës tënde dhe mamit.

Madje, i’a kemi dhuruar edhe buqetën me lule që ti gjithmonë i’a dhuron”Gresa thotë se në këtë ditë feste për familjen e tyre.

Në vend të babait ata i’a kanë dhuruar buqetën me lule nënës së tyre. Gresa Krasniqi, vajza e Jakup Krasnqit ka kujtuar sërish babain e saj në një ditë tepër të veçantë për familjen, ja sa te lumtur duken ne foto qe te dy.