Ja sa e bukur dhe elegante është nëna e Ferides (Pamje)

“Feridja” ka një familje të lumtur Seyma Korkmaz e cila i dha rolit të “Ferides” në serialin shumë të shikuar “Më fal”, është pjesë e pandashme e mediave roze në Turqi.
31 vjeçarja në muajin maj është martuar me aktorin e serialit “Më fal”, Cuneyt Mete apo “Xhesurin”.
Por a e keni pare nenen e saj se sa e bukur dhe elegante eshte, shtypeni reeklaamn dhe n’diqni viideon.