Ja sa e bukur dhe elegante eshte motra e Xhensiles (Foto)

Ja sa e bukur dhe elegante eshte motra e Xhensiles. Që kur doli në skenën muzikorë, këngëtarja bukuroshe Xhensila Myrtezaj, ka marr zemraat e publikut. Ajo njihet për bukurinë, eleganceen dhe sharmin të cilin gjithmonë e percjell nemedia.

Si dhe emisione e intervista të ndryshme, Por, në anën tjetër, jetën e saj personale mundohet ta mbaj më large publikut, por edhe motra e saj eshte ashtu e cila met vertet duket shume e bukur,ditorja.