Ja sa e bukur dhe elegante eshte gruaja e Qumilit (Foto)

Ja sa e bukur dhe elegante eshte gruaja e Qumilit. Është një nga aktorët me të njohur nga publiku shqiptar.Me anë të roleve të ndryshme që i ka bërë.

Ka arritur të renditet si një nga aktoret më profesionist që ka skena e aktrimit,Këtë vikend ai ka vendosur që të shijojë motin me borë, duke u larguar larg rutinës së përditshme për të shkuar në vendet malore.

Me bashkëshortën për krahë, ata po duken çift i mrekullueshëm afër njëri tjetrit. Është një nga aktorët me të njohur nga publiku shqiptar.Me anë të roleve të ndryshme që i ka bërë, ja dhe fotoja e tyre,ditorja.