Ja recetaa shtepiake qe ta largoni kollin, ju duhen vetem dy perberes

Sim.ptomat e kolles dhe gripitt, mund të jenë të mërzitshme dhe të pakëndshme. Ju mund të hiqni qafesh kollën e thatë përmes barnave natyrale.

Shumica e kolles largohen vetvetiu brenda tri javësh dhe zakonisht nuk ka nevojë të vizitoheni te mjeku.

Por tani ne ju sjelim nje recet shtepiake qe ju duhet: Mjalt dhe Ananas, ja si behet pergatitja dhe perdorimi, k1ikojeni re’klamn dhe shikko,videonn.