Ja receta natyralee, qe ju ndihmon ti largoni thinjatt e flokeve

Sa herë që lyeni flokët gjëja e parë që ju shkon ndër mend, përveç se të arrini rezultatin e dëshiruar, është që boja të zgjasë sa më shumë në mënyrë që tës duken thinjat. Por ato janë aty dhe doni apo s’doni duhet të bashkëjetoni me to.

Perberesit, 1 litër ujë dhe 20 gjethe arre. Vendosni ujin të ziejë dhe pasi të vini re bulëzat e para të vlimit shtoni gjethet e plota. Kjo masë duhet të qëndrojë në…k1ikko re’klamn dhe shikoje,videonn.